(FOTO) Vozač se držao za glavu…

Iz daljine sam vidio gusti crni dim. Mislio sam da je netko zapalio stiropor, no kad sam se približio, vidio sam kako gori prikolica, rekao nam je jedan od čitatelja 24sata koji je snimio požar na autocesti A3 nedaleko od Županje.

Prema prvim informacijama buknula je prikolica nešto prije 14 sati između čvorova Županja i Babina Greda u smjeru Zagreba. Zbog požara je neko vrijeme bio potpuno obustavljen promet, a kako javlja HAK, sad se odvija otežano uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat. Uz prikolicu se nalaze vatrogasci DVD-a Županja koji su ugasili vatru te cestari HAC-a.

foto: snimio čitatelj 24sata

– Vozač je uspio odvojiti šleper od prikolice. Kad sam prolazio, on se držao na glavu i razgovarao s nekim na telefon – rekao nam je čitatelj koji je prvo uočio dim čak 15 kilometara dalje od mjesta na kojem je gorjelo.

Što je točno prevozio i kako se teret zapalio policija će utvrditi tijekom očevida.

 

24Sata

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments