(FOTO) Vučić sve krio na privatnom imanju: Policija pronašla i oduzela arsenal oružja

Veća količina vojnog naoružanja pronađena je u subotu na privatnom posjedu u mjestu Trošelji, na području Bosanske Gradiške.

Policija je uhapsila M. V. iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, saopćeno je iz gradiške policije.

Prema policijskomsaopćenju, Policijskoj stanici Nova Topola u subotu je prijavljeno da se na privatnom posjedu u mjestu Trošelji, nalazi veća količina vojnog naoružanja, vojne puške, municija te minsko – eksplozivna sredstva.

Preduzimajući operativne i istražne mjere i radnje, policijski službenici su došli do saznanja da je navedeno vojno oružje vlasništvo M. V. O svemu je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se protiv M. V. u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Kako je javila ATV, oružje je pronađeno kod Marka Vučića (1999).

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79