(FOTO) Za garažama iz Cazina ludi Austrija

Ako želite da produžite vijek svom automobilu, svi proizvođači preporučuju da vaš četverotočkaš bude parkiran u garaži. Limene garaže posljednjih godina su apsolutni hit, najbolje i najčešće rješenje za probleme vlasnika automobila u našoj zemlji, ali i regionu.

Poznata fabrika

Slična je praksa i u zemljama Evropske unije. Firma Limometal d.o.o., koja je prepoznatljivo ime u Krajini i cijeloj BiH i jedan od lidera na Balkanu u sektoru proizvodnje i prodaje krovno-fasadnih profiliranih limova, može se pohvaliti činjenicom da su njihove garaže našle svoje kupce širom regiona, ali i u Evropskoj uniji u Austriji i Njemačkoj.

U narednom periodu bit će primjetno prisustvo garaže poznate fabrike iz Cazina širom cijele Austrije. Rezultat je to novog ugovora o saradnji između firmi Limometal i Dachtech, čiji je vlasnik Edis Blažević, uspješni Bosanac porijeklom iz Kozarca koji živi i radi u Astenu kod Linca.

Prioritet Limometala su kvalitet i jednostavnost

– Novi ugovor s Dachtechom je rezultat višegodišnje uspješne saradnje na različitim poljima. Vremenom sam se sprijateljio s vlasnikom Edisom Blaževićem i posljednjih godina zajedno smo išli na sajmove u Austriju, Njemačku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Hrvatsku. Siguran sam da ćemo zajedničkim snagama još pojačati izvoz Limometala u Austriju. Sada su u prvom planu limene garaže – kaže direktor Limometala Mensur Mulalić.

Povoljna cijena

Kako ističe, prioritet Limometala su kvalitet i jednostavnost, tako da, kada je u pitanju i ovaj proizvod, nude brzo i efikasno rješenje za povoljnu cijenu.

Limena garaža jedno je od najefikasnijih rješenja za zaštitu vozila od krađe, vremenskih neprilika, zamrzavanja, a samim tim štedi novac i vrijeme. Ova garaža za auto dizajnirana je kao brzo rješenje problema garažiranja vozila, montaža je uključena, a sve što je potrebno je betonska podloga za nju.

Sistem ’uradi sam’

– Glavne karakteristike garaže Limometala su, uz pristupačnu cijenu, jednostavna montaža po sistemu “uradi sam”, za koju je potrebno tri sata, a uputstva su dostupna na zvaničnoj Facebook stranici firme, te u prigodnom videu na YouTubeu – govori Mulalić.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79