(FOTO) ZAMJENIK GRADONAČELNIKA LJUBIO DJEVOJČICU U USTA!

Zamjenik gradonačelnika Bora, Branko Perić (60) našao se u središtu skandala kada su fotografije na kojima se on ljubi i grli sa djevojčicom od 15 godina osvanule na Facebook profilu te maloljetnice.

Kako javlja RTV Bor, Perić je podnio ostavku.

Nezvanično, Perić je kazao da je fotografija njegovog poljupca s djevojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu.

On je tvrdio i da se s ostalim djevojkama koje su bile angažirane pozdravio na sličan način, prenosi Telegraf

Kako prenosi lokalna televizija u Gradskoj upravi su kazali da je Perić ostavku podneo zvanično, na pisarnici, a u obrazloženju je napisao da se povlači iz ličnih razloga.

Kako nezvanično saznaju “Novosti”, slike su ubrzo sklonjene, ali ih je, u međuvremenu, video i “skinuo” veliki broj pratilaca ove društvene mreže. U ceo slučaj se, ubrzo, umešala i policija, ali nema dokaza da je funkcioner u Boru počinio krivično delo.

Nezvanično, Perić je kazao da je fotografija njegovog poljupca sa devojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu. On je tvrdio i da se sa ostalim devojkama, koje su bile angažovane, pozdravio na sličan način.

– Imali smo skup u lokalnom Domu kulture i tu su bile devojčice, koje su ukrašavale salu. Ušao sam i video da su posao obavile odlično, zbog čega sam im čestitao – navodno je izjavio Perić.

Takođe, navodno je kazao da na drugoj fotografiji ne vidi ništa sporno. Međutim, nakon što su fotografije dospele u javnost, u ceo slučaj se umešala i policija.

Printskrin: Facebook

– Devojčica je negirala da je imala bilo kakav odnos sa tim funkcionerom. Međutim, maloletnica kao da je bila pripremljena i unapred znala kako treba da odgovori –kaže za “Novosti” izvor iz istrage.

Sagovornik “Novosti” kaže da je devojčica starija od 14 godina, zbog čega nema krivičnog dela obljube nad detetom.

– S druge strane, ako je nešto i bilo između njih, to nije bilo pod prisilom. Prema tome, mi nismo imali nikakav zakonski osnov da reagujemo – kaže izvor “Novosti”.

KOREKTAN ODNOS SA SVIMA

Inače, Branko Perić je već dugo u politici i uvek je važio za korektnog čoveka, sa kojim se otvoreno moglo razgovarati. Fakultetski je obrazovan, uvek je imao pristojan odnos sa ljudima, tako da su fotografije koje su isplivale u javnost izazvale pravi šok u borskoj javnosti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79