(FOTO) Zaplijenjeni kokain, marihuana, puške i 246 metaka s osam okvira

Na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja i sumnje o počinjenju krivičnog djela, pripadnici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a Unsko–sanskog kantona 3. aprila izvršili su pretres porodične kuće, pratećih objekata i vozila koje koristi Selim D. (22) iz mjesta Tržac kod Cazina.

Prilikom pretresa pronađeni su po jedna kesa s materijom koja asocira na kokain i marihuanu, tri mobitela, digitalna vaga, 3.000 KM, dva laptopa, puška M-48 i pet metaka kalibra 7,9 milimetara, automatska puška i osam okvira za municiju te 241 metak kalibra 7,62 milimetra.

Zbog sumnje da je počinio krivična djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija, lišen je slobode Selim D., navedeno je u saopćenju MUP-a USK.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79