(FOTO) Zastupnici tipkaju na mobitelima dok se po hitnom postupku razmatra poskupljenje gasa

Dok se održava hitna sjednica Skupštine KS i dok se razmatra Informacija o poskupljenju prirodnog gasa s prijedlogom mjera za ublažavanje posljedica poskupljenja gasa na privredu i građanstvo, a sve kako bi se zaštitili građani čiji budžeti trpe zbog ovog poskupljenja, osobe za koje su upravo ti građani glasali i koje su birali da ih predstavljaju u Skupštini i da se bore za njihova prava, dosadu smanjuju na svojim pametnim telefonima.

Prema onome što je zabilježio fotoreporter Faktora, većina zastupnika i ministara, dok se razmatra poskupljenje gasa i moguća rješenja, tipkaju na mobitelima, neki čitaju vijesti na portalima, neki gledaju modne kombinacije, a drugi “skrolaju” po društvenim mrežama i lajkaju fotografije i za to vrijeme dobijaju velike plaće, opet iz džepova građana ovog Kantona.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79