(FOTO) Zavezali psa u vreću s kamenom pa ga bacili u more

Društvenim mrežama se širi novi primjer stravične okrutnosti prema životinjama.

Na Facebooku su sinoć objavljene vrlo uznemirujuće fotografije psa, koji je mrtav pronađen u moru kod Poreča u Hrvatskoj. Bio je zavezan u vreću za krompir s kamenom.

– Ko zna bilo šta o ovome činu neka nam se javi u inboks ili na 112, ovo ne smije proći nekažnjeno – poručili su s Facebook stranice “Dnevna doza Porečana”.

Među fotografijama se nalazi i screenshot poruke osobe koja je pronašla tijelo nesretnog psića.

– U današnjoj šetnji s djecom, drugom stranom Červara, u šoku smo naišli na psića, mrtvoga, stavljenog u vreću, zavezanog, skupa s kamenom i vjerovatno tako bačen u more. Okrutno i žalosno. I jako tužna slika za naš grad, s obzirom na to da je sezona krenula lagano, ali je najžalosnije od svega da se ovakve stvari događaju – stoji u poruci uz fotografije.

STRAVA U ČERVARU! 💔Tko zna bilo što o ovome činu neka nam se javi u inbox ili na 112, ovo ne smije proći ne kažnjeno!Share!

Gepostet von Dnevna doza Porečana am Sonntag, 31. März 2019

Užas u BiH: Pred očima djeteta objesila zlatnog retrivera

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79