(FOTO) Završen je i osmi dan potrage za nestalim mladićem

Tim FUCZ i danas je bio u potrazi za mladićem koji je 3. januara ove godine nestao na Ponijerima kod Kaknja.
Osmog dana potrage za dvadesetdvogodišnjim El-Eminom Hadžićem, koji je na Ponijerima kod Kaknja nestao 3. januara 2019. godine, pripadnici FUCZ bili su suočeni sa maglom i novih 30 cm snijega koji je napadao tokom prethodne noći.


I današnja potraga je nastavljena smanjenim intenzitetom zbog loših vremenskih uslova, mećave i visokog snježnog pokrivača koji je u protekla tri dana napadao gotovo metar, dok na pojedinim dijelovima iznosi i do dva metra visine.


U potragu su u protekla tri dana, osim FUCZ, bili uključeni policija, CZ Kakanj i članovi DVD Kakanj a u srijedu su se potrazi priključili i porodica nestalog mladića, prijatelji i volonteri.


FUCZ će i dalje biti u stalnom kontaktu s policijom, kao i ostalim spasilačkim službama, CZ i porodicom nestalog mladića a potraga će se, u skladu sa situacijom na terenu, intenzivirati.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79