(FOTO) Zbog prevelike brzine podletjeli pod kamion, vozač teško ozlijeđen

Vozač (24) Honde nije vozio odgovarajućom brzinom i u zanošenju je prešao na suprotni trak i udario u kamion. Njega i suvozača su izvukli iz smrskane Honde i hitno ih prebacili u pulsku bolnicu

Vozač (24) Honde Civic koja je smrskana do neprepoznatljivosti zadobio je teške ozljede u nesreći kod sela Matiki u Istri. Uz mladića iz Rovinja, u autu je bio i 24-godišnjak iz Buzeta koji je lakše ozlijeđen. Obojicu su nakon teške nesreće prevezli u pulsku bolnicu, a suvozač je naknadno otpušten kući.

Zbog očevida teške nesreće satima je jučer bila zatvorena cesta Žminj-Svetvinčenat, a istarska policija jutros je izvijestila kako je vozač Honde u nepreglednom zavoju i zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom.

– U zanošenju prešao je na suprotni kolnički trak i udario u teretno vozilo kojim je upravljao 54-godišnjak iz okolice Žminja – kazala nam je glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataše Vitasović.

Što je bilo sa psom koji se također s mladićima nalazio u vozilu i kojeg su vatrogasci također izvlačili iz zgužvana automobila, nitko iz policije i ostalih službi nije nam znao reći. Ljudi koji su prisustvovali spašavanju kazali su da je ljubimac izbezumljeno trčao oko spasioca, te da je pravo čudo da su oni ovaj sraz sa kamionom uopće preživjeli piše 24Sata.

 

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79