(FOTO) Zdravko Mamić ležerno šeta, ne brine zbog potjernice?

Zdravko Mamić snimljen je u Vili Regini u Međugorju, gdje se nalazi otkako ga je županijski sud u Osijeku nepravomoćno osudio na šest i pol godina za izvlačenje novca iz Dinama.

Mamić je taman izlazio iz automobila, odjeven sav u Dinamove boje, od natikača do kratkih hlačica i majice. Nije izgledao kao čovjek kojeg brine to što je završio na potjernici i što mu prijeti izručenje zbog nove Uskokove optužnice.

Nekadašnji Dinamov alfa i omega trebao je imati presicu u ponedjeljak u Vili Regina u BiH, gdje se nalazi nakon nepravomoćne presude osječkog suda za izvlačenje novca iz Dinama za što je dobio šest i po godina zatvora. No otkazao je presicu zbog, kako kaže, pritiska svog odvjetnika da će mu otkazati punomoć.Nedavno je Zdravko Mamić, protiv kojeg je potvrđena i druga Uskokova optužnica, nakon čega je Hrvatska drugi put pokrenula slučaj izručenja, rekao da, u slučaju da ga Bosna i Hercegovina izruči Hrvatskoj, neće živ pred hrvatski sud.

Sud dostavio dokumentaciju za izručenjeOsječki Županijski sud dostavio je Ministarstvu pravosuđa svu potrebnu dokumentaciju vezanu za pokretanje postupka izručenja bivšeg čelnika NK ‘Dinama’ Zdravka Mamića iz Bosne i Hercegovine, otkriveno je u ponedjeljak na tom sudu.

– Često se čujem sa Zdravkom, cijelu subotu poslijepodne i noć na nedjelju sam proveo s njim i rezultat toga vidjeli ste u saopćenju koje je poslao –  rekao je Veljko Miljević, Mamićev advokat.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79