(FOTO) Lažnim profilom pokušali prevariti građane

Potresna priča porodice kojeg oca su iskoristili kako bi prevarili građane. Cijeli apel prenosimo u cjelosti:

ZAMOLIO BIH SVE PRIJATELJE DA PODIJEL MOJU OBJAVU!!!
Ukratko ću da objasnim, a u prilogu cu učitati slike i podatke varalice.
Napravljen je profil na ime mog tate koji nema nikakve veze s pokušajem prevare, srećom pa varalice nisu uspjele izvući korist u iznosu 1.000,00 KM. Varalica po imenu A. K. , ULICA BULEVAR , TUZLA 7500 kojem su trebale biti nakazane pare na poslane podatke ili u suradnji s nekim našim poznanikom možda trebao i polati novac. Kao što sam rekao napravljen je profil i hitno tražena uplata u iznosu 1.000,00 KM. Profil je napravljen sinoć oko 23 h,sa slikom i imenom te mjestom boravka mog oca,da bi danas nekad poslije 17 h samo promjenjena slika i adresa boravka,naravno prijavite profil kao lažni.Cijeli sličaj je prijavljen MUPU CAZIN ,koji imaju sve potrebne podatke i slike prepiske između varalice i naše komšinice , nadam se da će uspjeti lopove staviti gdje im je mjesto.
Još jedno molim sve prijatelje da podijele objavu i prijave profil koji je lažan. I naravno kome god da se javi u ime mog oca da nas obavjesti i NIKAKO da ne šalju nikakav pare jer hvala Bogu pa imamo dovoljno za normalan život,a ako se desi da nekom od nas nešto treba nećemo tražiti pare na ovakav način.
Unaprijed se zahvaljujem svima na objavi.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments