Fotografija izazvala brojne reakcije: Ja sam musliman i ne slavim Novu godinu

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija napravljena na, za sada, nepoznatoj lokaciji, a koja je izazvala brojne reakcije na internetu. Uz fotografiju, prenosimo vam i dio komentara:

– Muslimani imaju dva praznika, a to su bajrami, svako drugo slavlje je kontra naše vjere, a ko hoće da slavi, nek slavi. Niko nikome neće zabraniti niti može, ali samo da se zna da to nije naš praznik i da nema veze ni sa našom lijepom vjerom ni s našom lijepom tradicijom.

– Budalaština…ko te tjera da slaviš ili ne slaviš..u svoju kuću pa radi šta hoćeš…

– To će proći. Mislim na ovaj način ispoljavanja. Treba pustiti ljudima nek se ispucaju. Doći će tobe.

– Što nije sebi na kuću stavio natpis i sve ok. Gdje je ovo snimljeno, zna li se uopće? Glupani i autor i oni što su mu pomogli zakačiti.

– Zato i jesmo tu gdje jesmo!

– Svako isticanje i nametanje drugima je po meni bihuzur. Stvari koje nemaju suštinskog značaja. Kao isticanje zastava mimo praznika i mjesta gdje su određena ili vjerskih simbola mimo vjerskih objekata…itd..da ne nabrajam. Naravno, ja sam protiv takvih stvari i vrijeme je da se svemu tome stane ukraj u ovoj našoj napaćenoj i krvlju natopljenoj domovini.

– Šta koga briga ko slavi ko ne slavi, svašta.

– Suština je u tome da je musliman onaj ko se drži Kur'ana  klanja svih 5 vakata, posti ramazane, čiste je duše i ne mrzi drugoga, saburan je itd itd, a to znači ni 0,1 posto BiH stanovništva. Ovi što nam se u život se*u nisu muslimani nego se*onje.

– Ma kokuz pa ga sramota da kaže, već se vadi na vjeru hahaha.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments