(FOTO) Niko ne zna zašto je ovo počinio

Policija je zaprimila dojavu oko 6.50 sati kako se u stanu nalaze tri beživotna tijela u blizini Zlatarske ulice u Dubrovniku. Jedna je žena ranjena i prevezena u bolnicu, piše Dubrovački dnevnik.

Policija je na terenu, Županijsko odvjetništvo vrši očevid.

– Jutros, 29. siječnja, oko 7 sati, nakon zaprimljene dojave, u stanu u ulici Prijeko, na području stare gradske jezgre u Dubrovniku, zatečena su tri beživotna tijela i jedna ranjena osoba, koja je prevezena u dubrovačku bolnicu. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika. Više informacija bit će poznato po završetku očevida, javili su iz policije.

 

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević potvrdio je za N1 da se radi o nasilnoj smrti. Dodao je da nije bilo ranijih postupanja prema toj obitelji i isključio da se radi o nesretnom slučaju.

Očevid je i dalje u tijeku, a Pavličević je istaknuo da će trajati još nekoliko sati jer policija u obzir želi uzeti sve okolnosti.

Sumnja se na dvostruko ubojstvo i samoubojstvo. Kako doznaje DuList, u stanu su pronađena tijela muškarca Đ.B. (64), njegove supruge L.B. (53) i punca M.T. (77). Punicu K.T. (74) ranio je u nogu. Navodno su punac i punica živjeli u kući u kojoj se dogodila tragedija, a Đ.B. i supruga živjeli su u Sustipanu.

 

Kako Dubrovački vjesnik neslužbeno doznaje, riječ je o obitelji dubrovačkog pomorca koji je, iz još neutvrđenih razloga, ubio suprugu, njenog oca, ranio njezinu majku i zatim počinio samoubojstvo. Pomorac je već ranije bio osuđivan.

 

Majka njegove supruge prevezena je u bolnicu s prostrjelnom ranom noge. Ona je izvan životne opasnosti, potvrdio je ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Marijo Bekić.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79