(FOTO+VIDEO) Pogledajte šta smo sve uradili za samohranu majku, a ona i dalje traži pomoć!

Redakciju portala Crna-Hronika kontaktirala je Emina Dedić Kamenić predsjednica organizacije “Osmijeh BiH” koja pomaže ugroženim ljudima širom Bosne i Hercegovine.

“Želim da skrenem pažnju svim ljudima ali i svojim donatorima sa kakvim ljudima imamo posla. U kratkim crtama ću vam ispričati šta smo sve uradili za samohranu majku Ajlu, a koja i nakon te velike pomoći i dalje apelira ljude da joj pomognu.

(VIDEO) Samohrana majka moli za pomoć: “Ne mogu djeci objasniti da nemaju šta jesti”

“Prvo smo joj obezbijedili smještaj bez kirije gdje je mogla stanovati do svoje smrti. Ajlu sam lično odvezla da vidi kuću, i dali bi mogla živjeti u njoj. Bila je oduševljena i rekla da joj se sviđa. U tom selu, smo našli i gospođu koja joj je sredila komplet kuću, gornji i donji sprat. Platili smo svojim novce samo da je što prije izvedemo iz pakla u kojem je bila. ” izjavila je predsjednica organizacije Osmijeh BiH za portal Crna-Hronika.

Kontaktirali smo i Ajlu koja je odgovorila: “Kuća mi je bila daleko od bolnice. Svaki put smo morali plaćati 15KM taksi do bolnice”

“Dali smo joj i novčanu donaciju, sreća sve je snimljeno i možete pogledati u nastavku ovog članka” – poručuje Emina iz organizacije “Osmijeh BiH”.

Sta reci zaista ovaj OSMIJEH Ajel i nejne dijecice mnogo toga govori !!!Organizacija OSMIJEH-BH ni dug put do Ajle Koji smo.presli u oba smijera 250 kilometara je velika sreca vidjeti preporodenu Ajlu i njenu dijecicu, čistu ,nasmijanu cak su i na kilazi dobili hvalla Allahu …Dragi moji prijatelji hvalla vam na ukazanom povjerenju koje ste mi ukazali i zaista mi je bila čast biti dijo lijepog i hairli dijela , Allah dz.s da vas nagradi na vasem doprinosu prema ovoj samohranoj majki koja je porosla kroz pakao sa samo 23 godina 😌Oraganizacija OSMIJEH -BH je tu da isreci i da izmami OSMIJEH na vasim licima …😊Emina Dedic Kameric🤗

Gepostet von Emina Dedic Kameric am Samstag, 30. März 2019

Emina dodaje da je samohrana majka pokušala izvaditi slovenačke pasoše za sebe i svoju djecu hitnim postupkom. Pogledajte video snimke i fotografije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79