(FOTO+VIDEO) ‘Sve je otišlo u pepeo’: Otkriven uzrok požara u stolariji

Dvije od tri hale izgorjele su potpuno, svi strojevi su uništeni, a netaknuta je ostala jedino sušnica u kojoj su sušene daske.

Stolarija Zovko u Širokom Brijegu u potpunosti je izgorjela u velikom požaru koji je izbio jutros oko šest sati u glavnoj hali i dijelu pogona stolarije, a prema prvim informacijama, uzrok požara je kvar na jednom od strojeva.

Crna-Hronika.info

Požar većih razmjera na Stolariji Zovko u Širokom BrijeguVIDEO: Jabukatv

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Donnerstag, 18. April 2019

Dvije od tri hale izgorjele su potpuno, svi strojevi su uništeni, a netaknuta je ostala jedino sušnica u kojoj su sušene daske prenosi Bljesak.

Jedan od radnika spomenute stolarije kazao je Feni kako je šteta nemjerljiva i da je uništeno gotovo sve. ”Sve je otišlo u pepeo i u potpunosti je uništeno. Jedino je ostala ova sušnica u kojoj su daske sušene prije daljnje obrade. Uzrok požara vjerojatno je kvar na stroju koji je piljevinu gurao u peć. Zapelo je s takozvanim ‘pužem’ pa je on, odnosno nož koji gura piljevinu prilikom trenja počeo stvarati varnice koje su u konačnici izazvale požar ”, kazao je radnik uništene stolarije

 

Požar je izbio oko 6 sati ujutro, a u njemu nije bilo ozlijeđenih osoba i nisu ugroženi drugi stambeni objekti koji se nalaze u neposrednoj blizini ove stolarije. Vatra trenutno tinja mjestimično, a požar je pod kontrolom.

 

(VIDEO) Veliki požar u stolarskoj radnji u Širokom Brijegu, šteta ogromna

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79