Fratar iz Čapljine ne vidi problem: Uživao sam u potresu jer je Isus uz mene

Nakon što je Bosnu i Hercegovinu i region pogodio jak zemljotres, na društvenim mrežama oglasio se fratar Bože Radoš iz Čapljine.

“Kakav potres?! Odavno nisam ovako uživao jer, upravo sam izmolio: Isus je uz mene. Još podrhtava… mislim da je iznad šest stepeni. Slava Bogu Svesilnom!”, napisao je na društvenim mrežama fratar Bože Radoš.

kakav potres?! Odavno nisam ovako uživao jer, upravo sam izmolio: Isus je uz mene. Još podrhtava… mislim da je iznad 6 stupnjeva. Slava Bogu Svesilnom!

Posted by Fra Bože Radoš on Friday, 22 April 2022

Radoš je poznat po svojim izjavama i snimkama koje objavljuje na YouTubeu, kako navode hrvatski mediji. U jednom se žestoko protivio Istanbulskoj konvenciji, dok se u onom iz 2018. obrušio na teoriju evolucije. Tada je rekao da postoje dvije vrste ljudi – oni koji vjeruju u Boga i oni koji vjeruju u “životinjska carstva”.

Nedavno se proširila i snimka na kojoj protestuje protiv epidemioloških mjera.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79