Fuad Kasumović će ukinuti naplatu parkinga u krugu Kantonalne bolnice Zenica!?

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović poručio je na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Zenica kako će na narednoj sjednici biti donesena odluka o ukidanju plaćanja parkinga u krugu bolnice.

-To je gradsko zemljište. Imamo i presudu Suda za to. Moje građane neće niko pljačkati. Naplaćivati dvije marke za sat vremena, kako bi punili svoje crne stranačke fondove, neću više dozvoliti – poručio je Kasumović.

On je istakao da je to ideja vijećnika Halila Arnauta, a koju će podržati i realizirati.

-To je zemlja svih građana i moji građani neće plaćati parking. Bolnica služi da se tamo liječe građani, a ne da se pljačkaju putem naplate parkinga koji je na gradskom zemljištu – zaključio je Kasumović.

Na ovo izlaganje gradonačelnika izašao je i vijećnik Kenan Uzunović, apelujući da se ova tačka nađe već na narednoj sjednici vijeća jer je u planu bolnice da parking uskoro počnu naplaćivati i radnicima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79