Fuad Kasumović na Gradskom vijeću: Nisam ja Bakir Izetbegović glupi, ja vam iskreno kažem kakav je!

Gradsko vijeće Zenica danas je održalo novi sjednicu, a jedna od tema je bio i projekat Plave vode, kojim bi se vodoopskrba stanovništva Zenice riješila, a koji je tema u gradu već više od 10 godina.

Posebno emotivan na sjednici je bio Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice koji je napao kantonalne organe koji blokiraju projekat.

Zeničko-dobojski kanton vodi koalicija SDA-ASDA-SBiH-HDZ, a sve regulative koje trebaju da odobre za ovaj bitan zenički projekat, prema riječima gradonačelnika su odbijene ili se otežu.

Kasumović je SDA nazvao osovinom zla, te poručio im kako čine genocid nad Zeničanima, jer im ne dozvoljavaju da piju zdravu vodu, javlja Crna Hronika.

Kasumović se nadovezao na predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, nazvao ga glupim i poručio kako je na predizbornim skupovima lagao glasače u svoje dobre namjere prema Zenici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79