Gađao psa, pa pogodio prozor na kući

Policija u Loparama od muškarca sa područja ove opštine privremeno je oduzela oružje i municiju nakon što je, gađao psa lutalicu, pa razbio staklo na jednoj kući.

Policijskoj stanici Lopare vlasnik je jučer prijavio da je nepoznato lice gađalo u pravcu njegove porodične kuće i da je tom prilikom razbijeno staklo na prozoru.

Nakon uviđaja na licu mjesta, operativnim radom na terenu utvrđeno je da je lice čiji su inicijali V.M. koristio vatreno oružje na psa lutalicu i tom prilikom nekoliko komada sačme razbilo prozor kuće, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Preduzimaući mjere iz svoje nadležnosti, policijski službenici su kod ovog lica pronašli i privremeno oduzeli pušku, tri lovačka karabina, pištolj, te veći broj municije različitog kalibra, navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviješten okružni tužilac u Bijeljini, a u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti prenose Nezavisne.

 

MUP KS: Raspisane potjernice za četiri osobe

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments