GAZDU DISKOTEKE ŽIVOG SPALILI MOLOTOVLJEVIM KOKTELOM: LIKVIDIRAN MUŠKARAC BIO OSUĐEN ZA BRUTALNO UBISTVO!

Srđan Aleksić, koji je sinoć likvidiran u Pirotu od ranije je poznat policiji. On je 2006. osuđen na devet i po godina zatvora kao podstrekač na brutalno ubistvo vlasnika diskoteke “Baj Itali” Dejana Ilića, koje je 2005. užasnulo stanovnike ovog grada.

Kako je “Blic” već pisao, pored Aleksića, zbog umješanosti u zločin Okružni sud u Pirotu je tada izrekao kaznu i Draganu Đorđeviću, Filipu Stefanoviću i Nikoli Stefanoviću.

Sud je utvrdio da su Đorđević, Stefanović i Stefanović 15. oktobra 2005. godine u naselju Sarlah ‘Molotovljevim koktelima’ ubili Ilića. Ubistvu je prethodila rasprava jer Ilić nije htio da ih pusti da uđu u njegovu diskoteku “Baj Itali”.

Oni su od Srđana Aleksića doznali gdje Ilić stanuje i napravili mu sačekušu ispred zgrade. Kada je Ilić oko četiri sata ujutru prošao svojim automobilom marke “opel korsa”, osuđeni su bacili četiri “molotovljeva koktela”, od kojih je jedan probio staklo i upao u vozilo.

Automobil u plamenu udario je u jedan elektrostub gdje je zejedno sa Ilićem izgorio

Na Aleksića je sinoć ispaljeno nekoliko hitaca dok je izlazio iz automobila marke “BMV”, nakon što se uparkirao.

Napadači su bili na motoru i ispalili su četiri hica u leđa žrtvi, a zatim se izgubili. Jedan od metaka pogodio je i susjedni automobil marke “opel”, čiji je vlasnik odmah pritekao u pomoć napadnutom Piroćancu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79