Gdje je nestao Fuad Hadžihasanagić: Bez traga peti dan

Peti dan potrage za Fuadom Hadžihasanagićem u Sarajevu prošao je bez ikakvih tragova o njegovom nestanku. Fuad je posljednji put viđen na Vratniku u Sarajevu, a od tada je nestao bez traga.

Porodica i nadležne službe mole sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o Fuadu da odmah obavijeste policiju na broj 122 ili na dežurne brojeve Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo – 062 112 700, 062 911 012 ili 0611 010 22.

Fuad Hadžihasanagić je dementna osoba koja je poznata po svojoj ljubavi prema golubovima i djeci, stoga postoji mogućnost da ga je neko primijetio u blizini parkova ili igrališta. On je u trenutku nestanka imao na sebi kariranu košulju, tamnu trenerku, klompe i nosio je dioptrijske naočale.

Timovi koji sudjeluju u potrazi su pretražili napuštene objekte i širi reon nepristupačnog terena u neposrednoj blizini naselja Vratnik, ali do danas nisu pronašli nikakve tragove koji bi ukazali na Fuadovu lokaciju.

Porodica, policija i Gorska služba spašavanja mole građane za pomoć i apeliraju na sve koji imaju ikakvu informaciju o Fuadovom nestanku da se odmah jave nadležnim službama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79