Generali Armije BiH uz Bećirovića: “Glas dajemo poštenom obrazovanom, vrijednom, uspješnom i odvažnom čovjeku”

Dr. Denis Bećirović svakim danom dobiva što veću podršku javnosti u borbi protiv Bakira Izetbegovića kao kandidata za člana predsjedništva Bosne i Hercegovine.

General Armije Republike BiH i bivši komandant 4. korpusa Armije Republike BiH Mustafa Polutak otvoreno podržao dr. Denisa Bećirovića. Podsjećamo, podršku dr. Bećiroviću dao je i prvi komandant Armije Republike BiH general Sefer Halilović.

“Glas Denisu Bećiroviću je glas poštenom obrazovanom, vrijednom, uspješnom i odvažnom čovjeku, čovjeku koji ima političko iskustvo, kapacitet i program i tim za realizaciju tog programa, koji ima državotvorni pristup i dokazani je borac za državu BiH”, navodi se u pismu podrške generala Mustafe Polutka.

“Došlo je pravo vrijeme, presudni trenutak da građani Bosne i Hercegovine imaju priliku da biraju istinskog i dokazanog zaštitnika države Bosne i Hercegovine – profesora, doktora Denisa Bećirovića.

Denis Bećirović je svojim radom i djelovanjem pokazao i dokazao o kakvoj se ličnosti radi: dokazanom patrioti, borcu za ljudska prava, antifašisti, čovjeku koji ističe značaj i doprinos boraca za odbranu nezavisnosti, suverenosti i cjelovitosti države Bosne i Hercegovine, te da oni zaslužuju daleko veću pažnju.

Denis Bećirović je u protekle četiri godine u Domu naroda Parlamentarne skupštine dokazao da je hrabar i sposoban čovjek koji zna da se argumentima suprotstavi rušiteljima Bosne i Hercegovine. S druge strane, njegov protukandidat iz SDA je uglavnom prešutio cijeli mandat u Domu naroda.

Glas Denisu Bećiroviću je glas poštenom obrazovanom, vrijednom, uspješnom i odvažnom čovjeku, čovjeku koji ima političko iskustvo, kapacitet i program i tim za realizaciju tog programa, koji ima državotvorni pristup i dokazani je borac za državu BiH.

Imam puno povjerenje u Denisa Bećirovića i zato javno pozivam da svoj glas 2. oktobra povjerimo čovjeku koji Bosnu i Hercegovinu može povući u budućnost,” navodi se u pismu podrške bivšeg generala i bivšeg komandanta 4. Korpusa Armije Republike BiH Mustafe Polutka.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79