Genijalni Amir Hadžić skupio više od 15.000 KM za pomoć Aldini Ćejvanović (VIDEO)

Bh. zvijezda YouTube scene, veliki humanitarac, Amir Hadžić još jednom je pokazao kako uz njega stoji mnogo ljudi spremnih da u svakom trenutku pomognu onima kojima je pomoć potrebna, piše Crna Hronika.

Hadžić je u sinoćnjem videu za manje od dva sata skupio više od 5.000€, koliko je bilo potrebno da se pomogne Anela Ćejvanović.

Hadžić je ranije najavio humanitarnu akciju:

“Anela Ćejvanović je djevojčica od 6 godina koja; NE VIDI, NE ČUJE i NE MOŽE GOVORITI. Ne može ni da jede sama, već moraju da je hrane njeni otac i majka, koristeći posebne naprave, cjevčice itd…

Tako joj je od rođenja. Država joj je dala 120 KM dječijeg doplatka, a to je “veći” doplatak jer se radi o osobi sa posebnim potrebama, pa – “ima pravo”, ostvaruje pravo da dobije ČAK 120 KM. Bio sam u posjeti, slikao osnovnu dokumentaciju.

Nema potrebe za zvanjem doktora jer sve se vidi na dokumentima, a i njen otac i majka su izuzetno pošteni i iskreni ljudi, što se vidi odmah. Imaju dug za struju od 4.435 KM. Pristižu im opomene za isključenje struje. Nemaju odakle da plate jer mjesečni troškovi za Anelu iznose od 1.500-3.000 KM.

Taj račun za struju sa dugom je kod mene. Ja sam njenom ocu dao riječ da će taj račun biti plaćen, i da ćemo mu obezbijediti još 5.000 KM na ruke.”

Ekipa koja prati Amira Hadžića skupila je novac koji je potreban, te ovoj porodici će uručiti novac i riješiti imovinske dugove u ukupnoj vrijednosti većoj od 15.000 KM.

Svjesni smo da se na domaćoj sceni najpopularnije društvene mreže za video klipove nalazi mnogo sadržaja koji promoviše lažne životne ciljeve, te nas ovakav sadržaj i ova gesta raduje i čestitamo svim akterima ove priče.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79