Glavna zvijeuda Kočićevog zbora: Zmaj od Šipova se pojavio na zborištu i izazvao urnebes

Bikovi se bore za titulu “Jablan”, političari se nadgornjavaju, malobrojni zborači gaze blato do koljena, pjevači pjevaju patriotske i zavičajne, puši se vruća jagnjetina… ali sve je to palo u vodu kad se na Kočićevom zboru pojavio Zmaj od Šipova.

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, lik koji se proslavio maratonskim kontroverznim govorom na sahrani svog oca, a potom učešćem u rijaliti šou programima, došao je na zbor u ranim popodnevnim satima, kada su Draško Stanivuković i Milorad Dodik završili svoje egzibicije, i odmah se narod sjatio oko njega.

Svi su htjeli da se slikaju sa Zmajem, da ga pozdrave, rukuju s njim, pa čak i da ga, uprkos epidemiološkim mjerama, bratski poljube.

@crnahronika

Dodik “nastupao” u šatoru na Kočićevom zboru: “Ima jedna dobrih nogu, ništa joj ne mogu”#crnahronika

♬ original sound – Crna Hronika

Podsjećamo, danas je na Kočićevom zboru na Manjači gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković održao upečatljiv govor, u kojem je pitao da li bi danas, da je kojim čudom živ, Kočić bio narodni tribun i pisac ili, kako je rekao Stanivuković, “domaći izdajnik, strani plaćenik i kreator obojenih revolucija, kojeg udaraju zbog riječi izgovorenih u Narodnoj skupštini”.

Potom se, iznebuha, kad je zvanični program već uveliko trajao, na zborištu pojavo Milorad Dodik, u društvu ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina.

Vulin je održao zapaljiv govor, ali Dodiku nije dozvoljeno da govori mimo protokola. Nezvanično, u tome ga je spriječio lično Stanivuković.

Cijela ta šarada je zvašena pod šatorima. Dodik je, u svom stilu, zapjevao pod jednim od najposjećenijih šatora, a Stanivuković u društvu prvaka opozicije odsjeo pod susjednim šatorom, istina bez muzike i gužve piše Srpskainfo.

(FOTO) Najavljivali “kulturnu revoluciju” pa završili pod šatorom: I opozicija se pridružila narodnom veselju

Na kraju je mladi gradonačelnik Banjaluke otišao da prati finalne borbe bikova.

Ali, sve je to palo u sjenu, kada se na zborištu pojavio Zmaj. On nije na bukalištu imao svog bika favorita, nije držao političke govore, nije pjevao, ali je izazvao buru oduševljenja.

Jer, Zmaj je ipak zmaj. A narod je – narod.

(VIDEO) Dodik se ne odvaja od mikrofona: “Ima jedna dobrih nogu, ništa joj ne mogu”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79