Gluhonijemu ženu opljačkali i likvidirali njeni prvi rođaci – zbog 5.000 eura

Prijavljeno je još jedno lice, J.S. zbog krivičnog djela neprijavljivanje krivičnog djela i učinioca. Kod njega je pronađeno oko 5.000 eura

Bliski rođaci Bjelopoljke Dragice Selimović (55) osumnjičeni su za njenu likvidaciju juče u Rakonjama kod Bijelog Polja, saopšteno je podgoričkim “Vijestima” iz Tužilaštva.

Osumnjičeni su lišen slobode kasno sinoć i oni će danas biti privedeni pred državnu tužiteljku Milicu Rmandić na saslušanje.

Nalazom obdukcije je utvrđeno da je smrt Bjelopoljke nasilna.

“Zbog krivičnog djela teška likvidacija iz koristoljublja danas će biti privedeni njeni bliski srodnici D.S. i D.B., koji će biti privedeni na saslušanje u Više državno tužilaštvo. Uz njih zbog krivičnog djela neprijavljivanje krivičnog djela i učinioca odgovaraće i J.S. iz tog naselja”, kazali su iz Tužilaštva.

“Prijavljeno je još jedno lice, J.S. zbog krivičnog djela neprijavljivanje krivičnog djela i učinioca. Kod njega je pronađeno oko 5.000 eura”, kazao je portparol Višeg tužilaštva u Bijelom Polju Hasan Lukač.

“Vijesti” nezvanično saznaju da su na licu i po glavi žene postojali tragovi krvi.

Dragicu Selimović je jučer mrtvu u kući pronašao njen suprug Nenad koji je slučaj i prijavio policiji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79