Godinama je patio za pokojnom suprugom, a onda je ZAVOLIO NJENU SESTRU

U tom momentu nismo ni pomislili da ju je otac ubio kaže Tamara Đ, kćerka Anđelka F. (65) koji je prekjuče u svojoj kući u Dupljaji kod Bele Crkve zaklao svoju partnerku, a bivšu svastiku, Katicu T. (61), a zatim se objesio u šupi.

Ona kaže da je tog dana oko 12 sati njen otac pozvao na telefon, a javio se njen suprug.

– Rekao je “napravio sam glupost”, ali nismo ga shvatali ozbiljno – priča ona i objašnjava da Anđelka nisu shvatili za ozbiljno jer je u posljednje tri godine, od smrti njene majke, a njegove supruge, više puta pretio da će se ubiti.

Sestre bile kao bliznakinje

Tamara tvrdi da ona nije znala je otac u ljubavnoj vezi sa tetkom, majčinom rođenom sestrom, dok je njena sestra Tanja navodno znala za to, ali nije odobravala, piše Blic.

Foto: Aleksandar Dimitrijević/RAS Srbija
Foto: Aleksandar Dimitrijević/RAS Srbija

Prema zapažanju prijatelja Katica i Slađana su jako ličile jedna na drugu, samo im je boja kose bila različita.

Oproštajno pismo

Ekipe PU Pančevo su brzo došle na mjesto zločina. Policija je detaljno pregledala kuću, dvorište i u šupi je našla Anđelka F. obješenog o kanap. Operativci su našli i oproštajno pismo i dali ga Tamari da ga pogleda i potvrdi da li je to Anđelkov rukopis, ali joj nisu dozvolili da pismo i pročita.

U pismu je, prema nezvaničnim informacijama, napisao da su se njih dvoje na zločin zajedno odlučili jer “javno nisu mogli da budu zajedno”.

Patio za suprugom

Poznanici Anđelka F. međutim napominju da je on mnogo patio za preminulom suprugom Slađanom, Tamarinom i Tanjinom majkom.

– Nije mogao da se pomiri sa njenom smrću. Patio je. Kćerke su mu, koliko znam, stalno pričale: “tata nađi neku ženu, budi sa njom, živi”. Vjerovatno su željele da ima nekog pored sebe, što bi i njima olakšalo sve – priča Anđelkov poznanik.

Onda je jednog dana Anđelko došao i kćerki Tanji navodno rekao da je “našao ženu za sebe”.

– Rekao joj je da je to njena tetka Katica, rođena sestra njene pokojne majke. Ovoj se to nije svidjelo – dodaje sagovornik.

Kako kaže, ne zna da li su Katičina djeca bila upoznata sa njenim izborom, ali napominje da je ona bila udata i sa tim suprugom živjela je u Kaluđerici. Djeca su joj inače, iz prvog braka, odsrasla su, a ima i unuke.

– Vjerovatno da su se djeca bunila, ali mislim da je veći problem bilo to što su za tu, na izvjestan način zabranjenu vezu, saznale tri Katičine i Slađanine sestre i brat. Nikome od njih se to nije nimalo svidjelo. Koliko su bili protiv njih svjedočli i to da su se Katica i Anđelko kradom viđali, kao djeca, u Beogradu, Pančevu. Moguće je da im je sve to dojadilo pa su riješili da na ovaj ili onaj način prekinu agoniju – kaže Anđelkov prijatelj.

Mještani Dupljaje imaju samo riječi hvale za Anđelka F. Kažu bio je zidar i to vrijedan.

– Bio je dobar, radan čovjek. Pošten. Nije bančio, trošio pare u kafanama. Pouzdan. Nikad niko ne bi pomislio da može da uradi ovako nešto – kažu komšije.

Katicu su rijetrko viđali, a koliko su čuli Anđelko ju je u srijedu, nekoliko sati prije tragedije dovezao kod sebe kući, gdje ju je potom svirepo i ubio, pa sebi oduzeo život.

– Nikakvu buku nismo čuli tokom popodneva. Uveče su došle njene kćerke i ulicom se odzvanjao njihov plač – navode mještani Dupljaje.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79