Goran Bare na rubu egzistencije: Volio bih da me neko zaposli, mogu biti konobar ili kopač krompira

Hrvatski muzičar Goran Bare (55) kazao je kako se našao na rubu egzistencije, s obzirom na to da zbog još uvijek aktualne pandemije koronavirusa nema nastupa, a upitno je i kad će sa svojim Majkama moći na pozornicu.

– Ja bih volio da mene neko zaposli, ako neko treba DJ-a na radiju ili kopača krompira. Ili prodavača jer ja imam trgovački ispit, imam i ugostiteljski ispit također, tako da mogu biti i konobar. Ja sam čovjek totalno bez primanja, živim na rubu egzistencije, ako neko treba radnika neka me nazove – ispričao je zabrinuti roker.

Kazao je i kako je u karantinu vrijedno radio na novom albumu, ali koncerti su mu odgođeni i otkazani, a zna se da su nastupi uživo uvjerljivo najozbiljniji prihod domaćih muzičara. Priznao je neuništivi Bare i kako ga ljute dvostruka mjerila oko epidemioloških mjera.

– Ako se u crkvama može naći dvije hiljade ljudi, ja ne znam zašto se onda ne bi mogli naći i na koncertu. Vjerovatno zato što nas čuva nečastivi, a njih čuva Bog – zaključio je Bare.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79