“Goran poginuo u borbi za parče hljeba, imao 4 djece, jedno ima leukemiju”

Žitelje Tekeriša obuzela je velika tuga zbog tragičnih razmjera saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila u njihovom selu, a smatraju da je tragediji doprinijela i krajnje nepregledna raskrsnica, bez saobraćajne signalizacije.

Četvoro ljudi, među kojima su i oni iz okolnih sela Joševe i Miline, poginulo je jutros dok ih je troje teško povređeno, javlja Tanjug.

Prema riječima žitelja Tekeriša, svi oni su svakodnevno išli u Rumsku da beru jagode kako bi prehranili porodice.

Tragedijom porodice Mršić dodatno su pogođeni svi, imajući na umu njihovu tešku porodičnu situaciju, piše Telegraf.

– Moj rođak je svako jutro išao da bere jagode, imao je četvoro male djece, jedno boluje od leukemije… Bavio se i mehanikom, pomagao je svima, svi ga znaju kao dobrog čovjeka – naveo je rođak poginulog Gorana Mršića.

Goranov poznanik, dodatno je zabrinut i za život teško povrijeđene Goranove supruge.

– Mučenik je išao da prehrani četvoro male djece, ona su sva jedno drugom od uveta do uveta i pitanje je da li će im i majka ostati živa. Goran je poginuo u borbi za parče hleba – rekao je vidno pogođen zbog tragedije Goranov poznanik, koji kaže da ima djecu istog uzrasta kao i stradali Mršići.

Očevidac smatra da je nesreća nastala zbog raskrsnice, koja, kako naglašava, “niti ima znaka niti je pregledna”.

Čovjek se nije zaustavio na znak stop, nije imao da reaguje i desilo se što se desilo – rekao je on.

Ostali mještani sa kojima su novinari razgovarali, ponavljaju da je nesreća strašna i naglašavaju da put na kome se sudar dogodio nije prometan, ali je raskrsnica nepregledna.

Upravo zbog toga jedan od meštana kaže da uvek, kada mora da ide preko te raskrsnice, izlazi na drugu stranu iako pravi prekršaj.

– Ali bolje živ u prekršaju, nego mrtav – rekao je mještanin Tekeriša.

Težak udes u kom je četvoro stradalo, a troje teško povređeno dogodio se rano jutros na magistralnom putu Zavlaka-Šabac u selu Tekeriš.

Prema nezvaničnim infomacijama, do nesreće je došlo kad je na kombi koji je pokušavao da se priključi na magistralu, naletio kamion, koji je dolazio iz pravca šabackog sela Volujca.

U kombiju se nalazilo sedmoro mještana okolnih sela Joševe i Miline.

Poginuli su Goran M, Radojka J, Sofija B. i Radislav T.

Teške povrede dobili su S.Z, D.Z.i L.M.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79