Goražde: Napad nožem na prodavačicu, uspjela odgurnuti razbojnika i dozvati pomoć

Jedan od prisutnih ispred prodavnice za Klix.ba je kazao kako se prodavačica uspjela odbraniti.

“Divim se odakle joj snaga za to, nekako je uspjela da ga odgurne i on je ubrzo izašao iz radnje. Svaka joj čast, hrabra je, izašla je na ulicu i vikala, zvala policiju, zvala nekog da joj pomogne. Bila je preplašena, a taj mladić ili ko već je s velikim nožem krenuo na nju. Na svu sreću nije povrijeđena. Nadam se da će policija brzo pronaći počinioca”, kazao je.

Foto: Klix.ba Foto: Klix.ba

U trenutku dok je radnica prodavnice dozivala pomoć na ulici nije bilo nikoga. Policja je ubrzo stigla, a okupljeni mještani su u šoku jer do sada nije bilo sličnih dešavanja.

Policijski uviđaj još uvijek traje, a sumnja se da se počinitelj razbojništva krije u blizini s obzirom da je na sebi u trenutku napada imao tanku duksericu ili trenerku, te da najvjerovatnije nije koristio automobil. Detalji istrage bit će poznati nakon što se obavi uviđaj prenosi Klix.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79