Gorica Dodika u novoj akciji podrške ocu: “Riješio Milorad…”

Najnovija objava Gorice Dodik posvećena je nekom od brojnih poteza ili, preciznije, skandala u režiji prvog čovjeka SNSD-a

Kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika sve češće brani lik i djelo svoga oca, a najčešće putem Twittera. Većina objava odnosi se na pravdanje njegovih poteza, napade na neistomišljenike i kritičare njenog oca.

I najnovija objava Gorice Dodik posvećena je nekom od brojnih poteza ili, preciznije, skandala u režiji prvog čovjeka SNSD-a.

– Niko kao Milorad ne zna da ubaci rovca među ostrašćene kritičare, sada se polomiše da saznaju u kom grmu leži zec, što bi djeca rekla, RIJEŠIO – napisala je Gorica Dodik, prenosi Oslobodjenje.ba.

Nije precizirano o čemu je riječ niti na šta je tačno Gorica misilila, ali ono što je najaktuelnije u Dodikovom političkom djelovanju jesu odnosi s Aleksandrom Vučićem, s kojim se sastao na početku sedmice, dok srbijanski i bosanskohercegovački mediji bruje o napadima, rušenju i zahlađenim odnosima na ovoj relaciji.

Dodik je i jučer bio u žiži interesovanja javnosti zbog novih/starih prijetnji Banjoj Luci i njenim građanima. Uzimanje četiri miliona KM građanima iz budžeta dočekano je kao realizacija prijetnje Milorada Dodika iz izborne noći da će se osvetiti Banjoj Luci i građanima koji nisu dali podršku njegovom kandidatu za gradonačelnika.

Šta je Gorica imala na umu i šta je poenta ove poruke, ostaje da se vidi, jer kako to obično biva, zec ne ostaje predugo u “grmu u kojem leži”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79