Gorica ponovo aktivna na Twitteru: Evo šta je pisala o firmama pod navodnom kontrolom Dodika

Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, ponovo je aktivna na Twitteru.

Čim joj je ova društvena mreža vratila profil, odmah je objavila nekoliko postova. Nakon što su otkrivena imena firmi koje su pod kontrolom njenog oca, odmah je reagirala.

“Uopšte nije očigledno ko im je dao ovaj nebulozni spisak; čini mi se da je onaj dječak sa snimka iste ove firme navodio”, napisala je Gorica Dodik.

“Dovoljno je samo, koga zanima, pronaći emisije gdje su gostovali opozicionari u zadnjih godinu dana (mada unazad godinama isto ponavljaju). Sve što su oni pričali, turista i njegove kolege ambasadori, sad koriste u svojim saopštenjima.

Milorad ih (in)direktno kontroliše: 65 firmi povezano sa kumovima i članovima porodice Dodik

U svemu ovome drago mi je što znamo za svakoga ko je išao na razgovore u te ambasade ili se sastajao sa njima na drugim mjestima i ko je sada pod njihovom ‘zaštitom’, a ne mislim samo na opoziciju. Nama je sve jasno, a biće i vama”, zaključila je Gorica Dodik.

Podsjećamo, Gorici Dodik je od prošle sedmice Twitter privremeno zaključan.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79