Gost uboden nožem u oko: Uhapšena tri mladića nakon incidenta na svadbi u Banjaluci

Banjalučani Aleksandar (27) i Anđelo (24) Miletić te Strahinja Arambašić (27) uhapšeni su zbog sumnje da su proteklog vikenda na svadbi u Banjaluci učestvovali u sukobu u kojem je teško povrijeđen Siniša B. (31) koji je uboden nožem u oko.

Sve se desilo u subotu u banjalučkom naselju Motike, a policija je u nedjelju uhapsila Dragana Gojića, jednog od osumnjičenih u ovom slučaju, dok je pomenuti trojac bio u bjekstvu i uhapšen juče.

Kako je saopšteno iz policije, nadležnoj policijskoj stanici Policijske uprave Banjaluka, 24. jula oko 21 čas, prijavljeno je, da su u banjalučkom naselju Motike, u prostorijama svadbenog salona, jednom licu nanesene povrede nožem.

“Policijski službenici su 26.jula uhapsili tri lica inicijala A.M., A.M. i S.A. iz Banjaluke zbog postojanja osnova sumnje da se mogu dovesti u vezu sa navedenim događajem”, navode iz policije.

Dodaju da je S.A. podvrgnut ispitivanju na prisustvo opojne droge u organizmu, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge kokain i amfetamin, dok je A.M. odbio da se podvrgne ispitivanju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu teška tjelesna povreda.

Policija nastavlja rad u ovom slučaju.

Mediji nezvanično prenose da je navodno svađa izbila zbog muzike, ali zvanično motiv sukoba nije saopšten.

Povrijeđeni muškarac je prevezen na UKC RS i hospitalizovan u Klinici za neurohirurgiju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79