Poruke opozicije na protestima u Banjaluci: Izdajnici! Ja ne idem i ne dam ovu zemlju!

U 17:30 počeli su protesti opozicije RS-a na Trgu Krajine u Banjoj Luci.

Okupljenima se obraćaju predstavnici opozicije RS-a a neke od poruka sa protesta su:

“Živjela slobodna RS.”

Goran Selak obratio se okupljenima uz poruku: “Sa svojim smo narodom ovdje, a osjećaj našeg naroda je jednistven. Mora se biti realna i iskren, izgubili su osjećaj za vlastiti narod i probleme sa kojima se narod suoćava. Oni su bivša vlast, samo što toga još nisu svjesni. Večeras imaju priliku da vide koliko griješe, vi ste im to pokazali. SPS je večeras sa svojim narodom. Moramo vjerovati inspekciji. Mi nismo ovdje da branimo Draška Stanivukovića. Tu smo zbog našeg naroda.”

Okupljenima se obratila Jelena Trivić:

“Ovo je sloboda! Uništavaju zdravstvo, raseljavaju djecu, jedna riječ ih opisuje: izdajnici! Toj izdaji se mora stati nogom za vrat da to više niko ne radi. Ja ne idem i ne dam ovu zemlju nikome! Dosta je ne može.

Okupljenima se obratio Draško Stanivuković:

“Ovo večeras je protest protiv privatne države! Morat ćemo mnogo puta ustajati. Oni su nečisti, uvijek mimo zakona, sumnjivog porijekla. Izliječit ćemo ovo bolesno društvo. Dosta je. Pozivamo da se uhapse svi odgovorni u aferi ‘Kiseonik’.”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79