Građani negoduju zbog srbijanskih pjevačica u Krajini: “Iz našeg grada iznesu hiljade eura”

Srbijanski estradni muzičari godinama “kajmak” uzimaju na teritoriju Bosne i Hercegovine. Godinam je tako, i ništa se tu ne može promijeniti. Međutim, građani Krajine odlučili su pokrenuti peticiju ali i bojkot srbijanskih estradnih pjevačica u Cazinu.

Kako kažu, dosta je više bilo.

Nakon što je pjevač Đani zbog “sigurnosti” otkazao koncert u diskoteci Camel u Sanskom Mostu, građani su vidjeli priliku da nešto mogu promijeniti.

Više o otkazivanju koncerta u Sanskom Mostu možete pročitati ovdje.

 

Đani zbog “sigurnosti” otkazao koncert u diskoteci Camel

Veluku broj Cazinjana negoduju zbog gostovanja srpskih starleta i pjevačica u Cazinu. Jučer je gostovala Lepa Brena dok danas nastupa Jelena Karleuša piše Crna-Hronika.

Sportaš ali i policijski službenik Muhamed Kauković iz Cazina pokrenuo je lavinu komentara na facebooku zbog nastupanja srpskih starleta-pjevačica u Krajini.

“Dok nam je glavna atrakcija u gradu Cazinu srpske starlete-pjevačice i pjevači koje (i) iz grada za nekih 2-3h iznesu hiljade maraka-eura a naša raja se “kvalitetno opija” – ubija alkoholom ne možemo mi ni metra naprijed a kao gledamo prema budućnosti i napretku nekom.

Ako je to pogled i napredak prema budućnosti nekoj svjetlijoj budućnosti o kojoj se svako malo priča, neka nam je Allah dragi na pomoći. Kruha i igara.”

Više od 500 osoba glasalo je da ne podržava nastup srbijanskih pjevača u Cazinu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79