Građani traže da im u karantin dostavimo alkohol i pečeno prase

Građani traže da im u karantin dostavimo alkohol i pečeno prase


Karantin u dvorani “Obilićevo” u koji su smještene sve osobe koje dolaze iz inostranstva, ispunjava sve propisane standarde, tvrde iz Štaba za vanredne situacije grada Banja Luka.

Demantuju i u potpunosti odbacuju insinuacije o navodnim nehumanim uslovima gradskog karantina. U saopštenju navode da se trenutno, tamo, nalaze 24 lica, odnosno duplo manje od predviđenog kapaciteta od 50 osoba.

Banjalučani koji borave u karantinu u Sportskoj dvorani “Obilićevo” imaju zadovoljavajuće uslove, kaže Mladen Ćućun, šef Civilne zaštite Banjaluka. Ističe da ima i neralnih zahtjeva od pojedinaca koji su tamo smješteni.

“Ovdje nije problem Banjaluka, nije problem region, ni Republika Srpska, cijeli svijet je u problemu. Mi smo imali takve zahtjeve da se dostave određene količine alkohola, pečeno prase, što mi naravno nismo uradili, niti ćemo uraditi”, rekao je Mladen Ćućun, šef Civilne zaštite Banjaluka za ATV.

https://youtu.be/a7Cow7Q08YE


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija