Građani traže da im u karantin dostavimo alkohol i pečeno prase

Karantin u dvorani “Obilićevo” u koji su smještene sve osobe koje dolaze iz inostranstva, ispunjava sve propisane standarde, tvrde iz Štaba za vanredne situacije grada Banja Luka.

Demantuju i u potpunosti odbacuju insinuacije o navodnim nehumanim uslovima gradskog karantina. U saopštenju navode da se trenutno, tamo, nalaze 24 lica, odnosno duplo manje od predviđenog kapaciteta od 50 osoba.

Banjalučani koji borave u karantinu u Sportskoj dvorani “Obilićevo” imaju zadovoljavajuće uslove, kaže Mladen Ćućun, šef Civilne zaštite Banjaluka. Ističe da ima i neralnih zahtjeva od pojedinaca koji su tamo smješteni.

“Ovdje nije problem Banjaluka, nije problem region, ni Republika Srpska, cijeli svijet je u problemu. Mi smo imali takve zahtjeve da se dostave određene količine alkohola, pečeno prase, što mi naravno nismo uradili, niti ćemo uraditi”, rekao je Mladen Ćućun, šef Civilne zaštite Banjaluka za ATV.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79