Građani traže lopova koji je od penzinerke Nisvete (84) ukrao 700 KM iz novčanika

Tokom jutrošnjih sati penzionerka Nisveta iz Bugojna ostala je bez svi svojih primanja.

Ova 84-godišnjakinja izgubila je novčanik (ili joj je neko ukrao) u kojem je bila sva njena novčana primanja – piše Crna-Hronika.

“Samo što ne plače. Žena je danas podigla penziju”

Novčanik je pronađen na cesti ali bez novca. Neko je uzeo sve i zbog toga su građani Bugojna pokrenuli akciju da pronađu lopova i da ga prisile da vrati sav novac.

“Žena koja je izgubila novčanik je 1940. godište i samo što ne plače. Ne može da vjeruje da je neko uzeo kad je vidio ček od penzije današnji, danas su podignute. Svakakvih ljudi ima.

Sutra će se pregledati snimci sa nadzornih kamera i lopov će biti objavljen javno. Ukoliko taj isti čita ovaj post neka se javi da mu proslijedimo broj od nane i neka joj vrati novac.

Pronađen prazan novčanik naše sugrađanke penzionerke Nisvete koji smo objavili jutros. Neka je sram i stid onoga ko je uzeo 700 maraka koje su bile u novčaniku.

Pronađen je na velikom parkingu u centru Bugojna. Nadamo se da imaju kamere i da će se lopov pronaći. U blizini pronalaska novčanika se nalaze i ćinkvina i kladionica.” – pišu građani Bugojna.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79