Građani traže pravdu: “Amra, zašto si me pustila da umrem”

Oko 150 građana okupilo se na današnjim protestima ispred Doma zdravlja Velika Kladuša zbog preminulog Envera Pajazetovića. Oni su mirnom šetnjom protestovali gradom tražeći pravdu za Envera koji je preminuo u 35. godini života.

Građani su iskazali svoje nezadovoljstvo zbog doktorice Amre Zulić i nesavjesnog liječenja pacijenata.

– Oni rade za pare, oni ne rade za ljude – govorili su građani na protestima.

Oglasila se sestra Envera Pajazetovića: Dali su mu Rhinostop, a njemu puklo crijevo

“Stop korupciji u Domu zdravlja”, “Amra, zašto si me pustila da umrem”, “Preuzmite odgovornost”, “Pravda za Batu”, bili su samo neki od transparenata danas u Velikoj Kladuši.

Podsjećamo, na društvenim mrežama pokrenule su se razne spekulacije o tome kada, kako i zašto je preminuo ovaj muškarac, a mnogi krive doktoricu u Domu zdravlja Velika Kladuša.

Kako je ranije za kazala njegova sestra Vesna Pajazetović-Begić, trenutno čekaju konačnu odluku tužiteljice.

Svakako sam zainteresirana da dam izjavu povodom slučaja mog brata, i bit ćete sigurno obavješteni o tome. Jedino što mogu reći je da mi imamo adekvatne dokaze o nesavjesnom liječenju doktorice Amre Zulić. Podići ćemo tužbu i protiv Doma Zdravlja Velika Kladuša – rekla je njegova sestra ranije za portal “Avaza“.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79