Gradonačelnica Niša priznala da je slupala službeni automobil: Šteta ogromna!

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski bila je za volanom službenog automobila kada je 8. jula ove godine došlo do saobraćajne nesreće na putu između Niša i Aleksinca.

Ova informacija tokom sedmice potvrđena je iz kabineta gradonačelnice za Direktno.rs. Kako navode sa ovog portala danima se šutilo o ovoj informaciji.

U niškom odboru Stranke slobode i pravde kažu da sumnjaju da se šutilo, jer postoje informacije da je auto korišten u privatne svrhe.

Ipak, kako se navodi u pisanom odgovoru iz Kabineta gradonačelnice, ona je išla na dvodnevni skup u organizaciji Stalne konferencije gradova i opština.

“Tom Škodom registarskih oznaka NI 205 RR raspolažu gradonačelnica i vozač, radnik Kabineta, a u zavisnosti od situacije, vrste i vremena događaja, vozilom upravljaju jedan ili drugi pomenuti zaposleni. Dana, 8. jula 2021. pomenuti automobil je kao učesnik u saobraćaju učestvovao u lančanom sudaru. Službenim vozilom upravljala je gradonačelnica koja je toga dana išla na dvodnevni skup u organizaciji SKGO, kao kopredsedavajuća Zajedničkog konsultativnog odbora Komiteta regiona EU i RS.

Nezgoda se dogodila oko 11 sati zbog koje je skup, na kome su učestvovali predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, SKGO i brojnih lokalnih samouprava kasnio gotovo sat vremena. Automobil je kasko osiguran, a uviđaj je napravila sobraćajna policija PU Niš”, odgovor je iz Kabineta gradonačelnice Niša, piše Direkto.rs.

Kako tvrde sa portala Direktno.rs šteta se procjenjuje oko 6600 KM.

Ova priča je postala viralna i danas srbijanski mediji prišu o ovom potezu gradonačelnice Niša.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79