Gradonačelnici iz RS-a sredinom januara idu u posjetu Aleksandru Vučiću

Domaćin sastanka bit će zajedno gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Novoizabrani gradonačelnici iz bh. entiteta Republika Srpska bit će sredinom januara gosti Beograda i Srbije.

Kako se navodi, domaćin ovog sastanka bit će zajedno gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Bit će ovo prilika da se gradonačelnici iz RS-a u direktnoj komunikaciji sa zvaničnicima Srbije i Beograda bolje upoznaju i dogovore konkretne vidove saradnje u narednom periodu, piše BN TV.

Aleksandar Vučić je još ranije rekao da će Srbija finansirati izgradnju mosta na Savi kod Bijeljine, a pomoći će i gradnju dijela autoputa od granice do Bijeljine u dužini od 19 kilometara.

– Izgradnjom mosta na Savi, dijela autoputa do Bijeljine, mi ćemo imati višestruke koristi, bit ćemo bliže Beogradu i to će doprinijeti još bržem razvoju našeg grada. Stvorit će se uslovi i za razvoj privrede, a time i više radnih mjesta za naše sugrađane. Svakako se radujem sastanku sa predsjednikom Vučićem, ali i s gradonačelnikom Zoranom Radojičićem, koji je bio i moj profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu – kazao je Ljubiša Petrović, gradonačelnik Bijeljine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79