Gradonačelnik Banjaluke i reality zvijezda uživaju na moru: Draško provozao Kiju Kockar na skuteru

Pobjednica srbijanskog realityja “Zadruga” Kija Kockar u posljednje vrijeme često je viđena sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, u prilog čemu govore i današnji snimci.

Oni se već neko vrijeme prate na Instagramu, gdje jedno drugom lajkaju fotografije, a očito da su svoj zagonetni odnos digli na “viši nivo”, čim vrijeme zajedno provode i na crnogorskom primorju.

Kija i Stanivuković su uhvaćeni u mjestu Baošići, u blizini jednog poznatog hotela.

Njih dvoje su se zajedno kupali u moru, a potom se Stanivuković popeo na skuter, kako bi sve pripremio za brzu vožnju Jadranom.

Kija je za to vrijeme plivala, a čim joj je Stanivuković dao znak, ona se popela na skuter, stavila sigurnosni prsluk i čvrsto ga zagrlila oko struka, a zatim se sa njim odvezla u nepoznatom pravcu.

Kako piše Pink, reality zvijezda i gradonačelnik Banja Luke se već izvijesno vrijeme ne razdvajaju, kao i da intenzivno provode vrijeme zajedno na primorju.

– Nepoznato je kako su se upoznali i od kada datira sve to, ali Stanivuković kao da je opčinjen Kijom. Oni se i prate na instagramu, a nema fotografije koju Kija nije lajkala gradonačelniku. Koliko znam, intenzivno su se družili na crnogorskom primorju u mjestu Baošići! Čak su se zajedno kupali, vozili na skuteru – tvrdi sagovornik Pinka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79