Gradonačelnik Istočnog Sarajeva: Volim jednu ženu, SNSD i Milorada

Nakon pisanja medija da je sinoć u Istočnom Sarajevu došlo do nemilih scena u jednom baru te da je gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, u alkoholisanom stanju, fizički nasrnuo na svoju partnerku Biljanu, oglasio se on na svom Facebook profilu.

On je napisao da voli svoju porodicu, jednu ženu, Istočno Sarajevo i Milorada Dodika.

Pretpostavlja se da je ova njegova objava reakcija na pisanje medije o tome da je napao svoju partnerku.

Sagovornici BN TV-a su kazali da je Ćosić bio agresivan te da je nasrtao i na ostale goste. On je to svojom objavom na Facebooku očito demantovao.

– Džaba im sva mržnja i laži, ja volim svoju djecu, svoju porodicu, jednu ženu, naše Istočno Sarajevo i naše ljude, SNSD i Milorada – napisao je Ćosić na Facebooku.

On je pritom objavio i fotografije sa skupa SNSD-a na Sokocu, gdje je bio sa drugim partijskim kolegama i liderom stranke Miloradom Dodikom.

Џаба им сва мржња и лажи, ја волим своју дјецу, своју породицу, једну жену, наше Источно Сарајево и наше људе, СНСД и Милорада. А данас посебно и Соколац, срећно брате Страхиња!

Posted by Љубиша Ћосић – Ljubiša Ćosić on Saturday, 18 September 2021 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79