Gradonačelnik rekao da saobraćajne znakove ne gleda

Hrvatska republikanska stranka Široki Brijeg na svom Facebook profilu objavila je video u kojem gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević daje objašnjenje na postavljeno pitanje tokom sjednice.

On je, odgovarajući na pitanje vijećnika Dalibora Ravića o hitnom uklanjanju neadekvatnih saobraćajnih znakova u blizini škole, rekao:

“Moguće, slabo ti ja gledam te znakove, vozim cestom. Držim da mi auto ne isiđe s ceste, te prometne znakove ne gledam”, rekao je Kraljević.

HRS napisala je putem Facebooka:

“Pitamo se je li ljudima na vlasti uopće stalo do sigurnosti naših mlađih naraštaja i hoće li biti smiješno ako se dogodi zlo zbog loših uvjeta na cestama i loše prometne signalizacije?

Gospodin gradonačelnik tijekom cijele 2. sjednice Gradskog vijeća tražio je opravdanja za vlastiti nemar i nerad gradskih institucija, a za lošu prometnu signalizaciju je odabrao da ne gleda znakove?!

“Odgovor gradonačelnika Mire Kraljevića na inicijativu Dalibora Ravića na hitno uklanjanje neadekvatnih prometnih znakova u blizini škole i bolju regulaciju prometa”

“SLABO TI JA GLEDAM ZNAKOVE, VOZIM CESTOM”
#Poslušaj🔊 kakvo je opravdanje na pitanje Dalibora Ravića vijećnika HRS-a o lošoj prometnoj signalizaciju kraj Male škole pronašao gradonačelnik Miro Kraljević.

Pitamo se je li ljudima na vlasti uopće stalo do sigurnosti naših mlađih naraštaja i hoće li biti smiješno ako se dogodi zlo zbog loših uvjeta na cestama i loše prometne signalizacije❓

👉Gospodin gradonačelnik tijekom cijele 2. sjednice Gradskog vijeća tražio je opravdanja za vlastiti nemar i nerad gradskih institucija, a za lošu prometnu signalizaciju je odabrao da ne gleda znakove?!

Dobar primjer mlađim naraštajima.❌

Da nije smiješno bilo bi žalosno.

Doći će vrijeme kada ćemo vratiti proračun u korist građana i povjerenje u institucije.✅

#GeneracijaPromjene #HRS

Posted by Hrvatska republikanska stranka – Široki Brijeg on Nedjelja, 7. Februar 2021.

Doći će vrijeme kada ćemo vratiti proračun u korist građana i povjerenje u institucije”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79