Gradski vijećnici pokazali da Čelik je Zenica: Odobren transfer 204 hiljade KM ovom fudbalskom klubu

Jučer je u Velikoj sali Grada Zenica održana 16. redovna sjednica Gradskog vijeća na kojoj se, između ostalog, glasalo o Prijedlogu Izmjena i dopuna Budžeta Grada Zenica za 2021. godinu.

– Vijećnici u Gradskom vijeću su sa 19 glasova za i 6 suzdržanih izglasili amandman Odluke o izmjenama i dopunama Budžeta Grada Zenica. Ovom odlukom će u budžetu grada Zenice za 2021. godinu biti otvorena nova pozicija, a to je transfer novčanih sredstava nogometnom klubu Čelik u iznosu od 204.00,00 KM, na ime ranije potpisanog Sporazuma o međusobnoj saradnji Grada i kluba.

Čelik je Zenica, a jučer su to još jednom pokazali gradski vijećnici koji su glasali za usvajanje ove odluke. Ovom prilikom nogometni klub Čelik upućuje najiskreniju zahvalnost svima koji su podržali današnju odluku čiju realizaciju očekujemo u što skorijem roku.

Iskreno vjerujemo da će nakon današnje sjednice, klub dobiti potrebnu, očekivanu i Sporazumom ugovorenu podršku Grada Zenica, te da ćemo svi zajedno nastaviti graditi najljepšu sportsku priču u Bosni i Hercegovini koja će dalje samo rasti.

Jedan grad, jedan klub. Samo Čelik – navedeno je u saopćenju zeničkog kluba.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79