“Grand produkcija” na gubitku: Sadik Hasanović ima ugovor na 9 godina, a gazde diskoteka ga ne žele u Srbiji

“Grand produkcija” će zbog Sadika Hasanovića iz Srebrenika izgubiti 50.000 evra od nastupa jer menadžeri i vlasnici diskoteka neće da ga angažuju zbog gnjeva javnosti otkako se saznalo da je pjevao pjesme o klanju Srba i slikao se s Naserom Orićem.

Naser Orić o Sadiku Hasanoviću: Glupan, on je za mene glupan, šta im se pravda?

Kandidat iz tima Marije Šerifović na društvenim mrežama je pokušao da se opere od cjelokupne situacije, ali ova greška će ga izgleda skupo koštati.

Prema riječima sagovornika G. T. (poznatog menadžera), produkcija zbog ovakvog ispada učesnika može da ostane bez finansija jer pjevači koji na bilo koji način šire govor mržnje i pjevaju ratnohuškačke pjesme nisu dobrodošli kod gazda koje debelo plaćaju za njihov nastup pišu Nezavisne.

Oglasio se Hasanović po posljednji put: Oca i majku su mi iz Srebrenice protjerali u julu 1995. godina! Poštujem Srbiju. Onu Srbiju koja je spremna da idemo dalje!”

“Takmičari koji žele da grade karijeru i da rade ne samo u zemlji nego i u Evropi, ali i preko Bare, treba da znaju da ništa ne može da se sakrije iz prošlosti i da neke stvari iz njihovog života mogu skupo da ih koštaju. Punih trideset godina živim i radim u inostranstvu. Kod mene su nastupali skoro svi pevači, i mladi i veterani. Konkretno, ja Sadika ne želim da angažujem da pjeva u mom klubu. Taj stav su zauzeli mnogi vlasnici diskoteka, pa čak i na Balkanu, a u Evropi tek neće da čuju za njega. Ne zbog toga što su ga drugi osudili, vređali i ponižavali, već zbog toga što se nije udostojio da javno izađe i kaže šta ima, a ne da misli da jednim nikakvim saopštenjem na društvenim mrežama može da izbriše govor mržnje”,  priča poznati menadžer i vlasnik nekoliko klubova u Evropi.

Finalisti “Zvezda Granda” imaju ugovor s produkcijom u trajanju od devet godina, a uzimajući u obzir da godišnje svako od njih odradi i do sto nastupa i da za to uzimaju oko hiljadu evra, to znači da će “Grand” u narednom periodu biti na ogromnom gubitku.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79