Greškom prodavali gorivo za jedan euro, 3.000 litara otišlo ko halva!

“Rezervoar od 3.000 litara bio je prazan kasno navečer”, rekao je zakupac benzinske stanice

Benzinska pumpa u njemačkom gradu Gerolzhofen u saveznoj zemlji Bavarskoj slučajno je prodavala gorivo po cijeni nešto većoj od jednog eura za litar.

Kako pišu mediji, Super Plus je na toj benzinskoj pumpi koštao 1.029 eura/litar. Jeftino gorivo rezultiralo je općom navalom u utorak poslijepodne.

“Rezervoar od 3.000 litara bio je prazan kasno navečer”, rekao je zakupac benzinske stanice, prenosi Fokus. Dugi kolone automobila u utorak poslijepodne u području Gerolzhofena: Na benzinskoj postaji na Frankenwinheimer Strasse litra Super Plus benzina koštala je samo 1,029 eura, što je za jedan euro manje od stvarne cijene.

Vozači su iskoristili priliku i na kraju dana rezervoar s 3.000 litara benzina bio je prazan. U srijedu ujutro litra Super Plus benzina je ponovno koštala 2,099 eura, pišu njemački mediji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79