Grobar se fotografisao pored tijela Diega Maradone, odmah dobio otkaz

Dok se u Argentini čeka na sahranu legedarnog Diega Armanda Maradone, fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama zgrozila je zemlju prvaka svijeta iz 1978. i 1986. godine.

I dok cijeli svijet tuguje za fudbalskim genijem, argentinska TV stanica Todo Noticia s objavio je fotografiju na kojoj grobar pozira pored otvorenog kovčega s tijelom preminulog Maradone.

Grobar Diego Molina stavio je desnu ruku na Maradonino čelo, dok lijevom rukom je pokazao palac gore, a totalno je nejasno šta je želio pokazati ovom gestom…

Ma šta da je želio sigurno je ovim nepromišljenim potezom izazvao skandal i duboko uvrijedio porodicu legendarnog fudbalera, ali i razljutio hiljade onih kojima je Maradona bio uzor, heroj i zakletva.

Zbog ovog skandaloznog poteza grobar Molina je odmah dobio otkaz, saopćilo je pogrebno društvu u kojem je radio, a navodno se odmah i izvinio porodici legendarnog fudbalera.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79