Grujičić nezadovoljan izborom Durakovića: Ovo je šamar meni i sprskom narodu

Načelniku Srebrenice Mladenu Grujičiću nimalo se ne sviđa što je Ćamil Duraković izabran za predsjedavajućeg Skupštine, pa je pozvao da se ta odluka preispita.

Za Durakovića je glasalo 12 odbornika, dok je njih osam bilo protiv.

“Kao odgovoran političar želim da se javno ogradim od jučerašnjih dešavanja na sjednici Skupštine opštine Srebrenica i izbora Ćamila Durakovića za predsjednika Skupštine opštine. Smatram da je ovaj prijedlog loš za sveukupnu političku klimu u Srebrenici i da neće ništa dobro donijeti.

Čovjek koji je odgovoran za destabilizaciju naše opštine i stvaranje jaza između građana iz oba naroda, manipulator koji je svojim zalaganjem doprineo da iz reda njegovog naroda izgube najmanje tri odbornika ne smije nositi ovu ogromnu funkciju i voditi lokalni parlament.

Želim naglasiti da odgovornost moraju preuzeti oni koji su dali glas za ovaj prijedlog, a prije svega Srbi. Ovo je šamar meni kao načelniku, svim građanima Srebrenice, odbornicima koji nisu podlegli pritiscima i ucjenama, a posebno srpskom narodu.

Pozivam one koji odlučuju u našoj Skupštini da preispitaju ovaj prijedlog i da na čelo Skupštine postave osobu koja će raditi u interesu svih građana i na ekonomskom prosperitetu naše opštine. Ćamil Duraković nije ta osoba i pokazao je to više puta u svojim istupima, kazao je Grujičić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79