Grupa “Svi smo mi Nadin” priključuje se protestima 8. februara!

Protest pod nazivom “Pravda za Dženana Memića” bit će održani ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu 8. februara, na četvrtu godišnjicu njegovog stradanja.

Podsjećamo, Kantonalni sud u Sarajevu je u ponovljenom postupku ponovo oslobodio Ljubu i Bekriju Seferovića koji su se teretili za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je, kako se u optužnici Tužilaštva KS navodi, stradao Memić.

Protestima će se pridružiti i grupa “Svi smo mi Nadin” kreirana kao grupa podrške Nadin Smajlović koju država BiH ne želi da liječi.

“Izlazimo na proteste i dajemo podršku. Želimo da ukažemo na (ne)rad KANTONALOG TUŽILAŠTVA” – izjavili su za portal Crna-Hronika.

Od prvog dana njegova porodica tvrdila je da je Dženan ubijen, te je ovo rijedak slučaj u pravosuđu u kojem su optuženi, odbrana i porodica žrtve bili na istoj strani tokom postupka.

Grupa “Pravda za Dženana” uoči protesta objavila zanimljiv video

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79