Grupa Ultra Crna Gora uručila novac za kupovinu novog kombija bh. navijačima

 

Navijačka grupa reprezentacije Crne Gore “Ultra Crna Gora” uručila je novac autoprevozniku bosanskohercegovačkih navijača čiji je kombi zapaljen u Podgorici.

Uspješno je realizovana lijepa akcija navijačke grupe fanova Crne Gore koji su se organizovali i prikupili novac za kupovinu kombija koji je zapaljen u Podgorici na gostovanju bh. navijača.

Paljenje kombija bio je jedini incident tokom dana koji su pratili utakmicu Crne Gore i BiH (1:1), ali je akcija navijača domaće selekcije stvorila još ljepšu priču nego što bi bilo da se ništa nije desilo.

Ultra Crna Gora je pokrenula akciju prikupljanja sredstava, a kompletan novčani iznos osigurala je crnogorska porodica iz Berlina. Novac je danas uručen autoprevozniku.

“Danas smo predali novac autoprevozniku u Sarajevu. Na dobro se vratilo svim donatorima. Živjeli nam i vidimo se na stadionu. Postojat će Crna Gora”, poručili su iz pomenute navijačke grupe.

Podsjetimo, na akciju su reagovali i iz grupe navijača BH Fanaticos koji su se zahvalili i poželjeli dobrodošlicu Crnogorcima u Zenicu kada se bude revanš igrao.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79