Hadžifejzović: Ovo je velika pobjeda Vučića, 3:0 u gostima, a sada 6:0 kod kuće

Hiljade građana Bosne i Hercegovine su jučer tokom dana, i u subotu došli u Srbiju da bi primili vakcinu protiv koronavirusa u Beogradu. Oni su se odlučili na taj korak zahvaljući tome što vlasti u BiH nisu uspjele nabaviti vakcine, a Srbija ih je domaćinski primila kod sebe i vakcinisala. Da su građani BiH bili oduševljeni organizacijom i gostoprimstvom u Srbiji pokazali su preko društvenih mreža, upućujući poruke zahvalnosti cijeloj Srbiji i predsjedniku Aleksandru Vučiću koji im je omogućio dolazak.

Ovu vijest na svojstven način prokomentirao je i čuveni voditelj i novinar Senad Hadžifejzović. On je istakao da je Bosna i Hercegovina zahvalna Srbiji, i naglasio da je to jedna velika pobjeda Vučića nad Komšićem, Izetbegovićem, Džaferovićem, Cvijanovićkom, Novalićem i Dodikom, što su prenijeli i srbijanski mediji.

– Desetine hiljade Bosanaca i Hercegovaca su danas i ovih dana u Srbiji i u Beogradu, oni su tamo na besplatnoj vakcinaciji, pobjeda Vučića nad Dodikom, Komšićem, Izetbegovićem, Džaferovićem, Cvijanovićkom i Novalićem. U Sarajevu je pobijedio 3:0 u gostima, a sada 6:0 kod kuće – rekao je Hadzifejzović na početku emisije.

Tekstovi iz srbijanskih medija
Tekstovi iz srbijanskih medija

On je naglasio da je to što BiH još uvijek nema vakcine izdaja naroda i građana BiH.

– Ovo je izdaja naroda i građana BiH, nacionalni i građanski lideri su izdali svoje glasače i svoj narod – rekao je Hadzifejzović.

Hadzifejzović je direktno optužio predsjednike i članove Predsjedništva svih većinskih naroda u BiH za ratove, iseljavanje i trenutnu korona krizu. Još jednom je naglasio da je ova pandemija historijska slika poraza i debakla cijele Bosne i Hercegovine.

On je na kraju emisije podijelio video prilog sa vakcinacije u Beogradu, gdje su građani BiH koji su došli da se vakcinišu u Srbiji podijelili pozitivne utiske koje su doživjeli.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79